Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Тюнінг Чері Амулет своїми руками

Тюнінг Чері Амулет своїми руками

Доопрацювання автомобіля бюджетного класу з метою поліпшити його привабливість і технічні характеристики – одне з найпопулярніших явищ у вітчизняних автолюбителів. А з тим, що Чері Амулет відноситься до категорії саме таких машин, нік то сперечатися не стане. І щоб позбутися глузувань і зневажливих усмішок своїх знайомих або просто сусідів по автопотоку, багато власників цієї моделі вдаються до різних хитрощів. Сьогодні ми розповімо про те, що можна зробити самому в умовах українського ринку автозапчастин.

Зовнішній тюнінг

Зовнішній тюнінг Чері АмулетСеред стандартних заводських кузовних елементів в нашій країні пропонують і такі запчастини для Амулета, які істотно змінює його зовнішній вигляд, роблячи більш привабливим, сучасним і навіть спортивним. Українським власникам цієї моделі доступні різноманітні розширювачі колісних арок, аеродинамічні обважування, спойлери і антикрила. Причому, можна вибрати як з готових комплектів, так і замовити деталі для установки на кузов індивідуального дизайну.

До зовнішнього тюнінгу відноситься і перефарбування автомобіля сучасними матеріалами з різними візуальними ефектами: від матової фарби до перламутрових кольорів з мінливими відтінками в залежності від освітлення. Так само завжди можна замовити вінілові наклейки, які додадуть вашому автомобілю індивідуальності при мінімальних витратах.

Окремим рядком у цьому виді доопрацювання варто зміна світлотехніки. Тут є як накладки на фари, так і альтернативна оптика¸ включаючи світлодіодні ліхтарі (ксенон вже не в пошані) або затемнені скла. Але в цьому питанні потрібно бути дуже акуратним, щоб не порушити якість освітлення дорожньої смуги.

Внутрішній тюнінг

Обробка салону для Чері АмулетОбробка салону для Чері Амулет дозволяє на повну включити свою фантазію. Це може бути звичайна перетяжка більш якісними матеріалами та оздоблення сидінь шкірою і панелей. Установка світлодіодного підсвічування педального вузла, порогів і ручок дверей. Врізка люка і заміна дверних карт. Заміна стандартних ручок управління і монтаж декоративних накладних панелей і навіть рульового колеса.

У салоні окреме місце займає музична система. Крім монтажу висококласного головного пристрою, тут можна зробити ефективні подіуми під акустику, змонтувати сабвуфер, зробити шумо-віброізоляцію, поставити мультимедійний центр з кількома рк-дисплеями і вивести управління на кермо. Все це присутнє на українському ринку як у вигляді комплексних рішень, так і елементних частин, з яких складається внутрішня атмосфера в салоні.

Тюнінг двигуна

Тюнінг двигуна Чері Амулетнайпоширенішим видом такого удосконалення є чіп-тюнінг. Причому, його можна зробити і самостійно. Вам знадобиться тільки ноутбук з ХР, спеціальний провід-адаптер для підключення до нього ЕБУ, програмне забезпечення і нова прошивка. Останню можна знайти в інтернет, причому можна підібрати її в залежності від переслідуваних цілей: зменшення витрат, підвищення потужності, зміна динамічних характеристик на низьких або високих обертах.

До цього ж виду доробки можна віднести і установку фільтру нульового опору, яку слід робити разом із заміною системи випуску газів. У продажу є готові «павуки» з різними характеристиками, прямоточні глушники, труби збільшеного діаметру. І все це теж можна підбирати під власні цілі і побажання.

Тюнінг ходової частини

Тюнінг ходової Чері АмулетТут політ фантазії ще ширше. Від встановлення посилених елементів ходової і гальмівної систем до адаптації їх використання під запчастин від відомих моделей європейських виробників. найбільш популярні в якості донорів - різні автомобілі концерну Фольксваген, які в деякій мірі є далекими родичами Чері Амулет: як відомо, його прямим предком вважається Сеат Толедо 90-х років, чий кузов і конструкцію китайці взяли за основу при створенні цього популярного лифтбека.

Як бачимо, можливості у власників амулета з доопрацювання своїх улюбленців дуже великі. Впираються вони тільки фінансові витрати. Але і про безпеку не варто забувати: занадто глобальні зміни конструкції можуть стати не тільки марні, але навіть шкідливими. Пам'ятайте, що кожне внесення індивідуальності в свій автомобіль може негативно позначитися на безпеці. А це, як відомо, і так не найсильніша сторона Chery Amulet.

Розкажіть друзям

» Всі новини

.