Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Автозапчастини geely і боротьба з проблемами перевантаженості доріг.

Зовсім недавно ми писали про те, що влада Китаю активно ведуть боротьбу з проблемами перевантаженості доріг шляхом введення обмежень на кількість продаваних автомобілів geely. Однак над столицею Піднебесної та іншими великими містами країни нависла нова загроза - зміг. Медики відзначають значне зростання захворювань дихальних шляхів, особливо у дітей. Автозапчастини geely пропонує сайт Азіяцентр.

Державна політика жорстко налаштована і зниження рівня шкідливих викидів, тому було прийнято рішення про видаленні з доріг більше 11 000 000 автомобілів. Порогом для контролю шкідливих викидів таборі новий стандарт екологічності задовольнити якому зможуть лише автомобілі випущений після 2005 року.

Сам процес перевірки та прибирання автомобілів поки не обговорюється, так само як і можливі компенсації автовласникам або підприємствам. Швидше за все дане замовчування проводиться для того, щоб старі авто не стали масово скуповуватися заповзятливими китайцями за копійки у наляканих відбором автомобілів китайців, а потім за них буде вимагати серйозна компенсація. Крім того, поки не відомо куди саме подінуться прибрані авто, зберігати їх на стоянках вкрай не вигідно, утилізація настільки великого обсягу також скрутна.

Програма розроблена на термін у 2 роки і вже цього року планується зменшити кількість автомобілів на 6 000 000, наступного року додати до цієї цифри інше.

Сьогодні в Пекіні їздить близько 8 000 000 автомобілів, за даними природоохоронних органів Китаю вихлопні гази становлять близько 31% від усіх шкідливих речовин, що забруднюють навколишнє середовище. Цього року планується зменшити кількість автомобілів geely на дорогах столиці до 5600000 і тільки до 2017 року збільшити цю цифру на 400 000 авто, в разі поліпшення екологічної обстановки.

Розкажіть друзям

» Всі новини

.