Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Запчастини Geely. Компанія Volvo планує налагодити поставки нових автомобілів на територію України.

Компанія Volvo, що стала вже повністю китайської, після покупки 100% акції концерном Geely планує налагодити поставки своїх нових автомобілів на територію України. Йдеться про оновлений позашляховику XC90 вже нового покоління, зробленому на території Піднебесної. Інформація ся була отримана з достовірного джерела, що наближений до керівництва компанії, проте побажав залишитися інкогніто, оскільки ці дані поки не призначалися до розголосу. Запчастини Geely ви можете купити на сайті Азіяцентр

Більше того, компанія має намір доповнити новою моделлю і ринок в США, туди буде доставлятися подовжена модель автомобіля, яка має в назві приставку L (Long). Виробляти подовжені моделі компанія планує на підприємстві Ченду.

До реалізації на території Росії планується по "кілька тисяч" автомобілів - заявив наш співрозмовник. Складання моделі буде проводиться на заводі в північному регіоні Китаю, в місті Дацин. Це підприємство має забезпечити автомобілями і країни Північно-Східної Азії. Поставки планується розпочати вже на початку наступного року.

Презентовано ж авто буде вже в серпні поточного року. За заявою представників компанії дана модель в оновленому стилі повинна стати найбільш розкішним автомобілем за всю історію марки Volvo. Ось короткий перелік опцій, які будуть включені в комплектацію автомобіля: коду і натуральне дерево в оздоблення салону, ручка КПП буде інкрустована кришталем, а кузов буде оснащений сабвуфером, як частиною конструкційного елементу.

XC90 буде першим автомобілем серійного виробництва компанії Volvo, побудованим на платформі SPA (модульна). Силові агрегати в даному авто будуть із серії DriveE, а найпотужніший з них видасть 306 конячок. Більш того, в планах компанії оснащення автомобіля гібридним двигуном.

Розкажіть друзям

» Всі новини

.