Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Оновлений Chery Tiggo-3 надійшов у продаж

Не так давно представлена на автошоу оновлена версія паркетника Чері_Тігго-3 поступила в дилерські автосалони на території Китайської Народної Республіки.
Автомобільний концерн Chery Motors офіційно представив громадськості цінову «політику» на оновлену лінійку версії кросовера Chery Tiggo-3 / Magic_Edition. Модельний ряд оновленої версії позашляховика надійде в автосалони Піднебесної в шести комплектаціях.

Ціни та комплектації Чері Тіго

Ціна стартує з позначки в 73 000 900 юанів, що в перерахунку на тверду світову валюту складе 12 тисяч американських доларів, за «голу» базову версію з механічною трансмісією. За автомобіль в максимальній комплектації китайським автолюбителям доведеться викласти 98 тисяч 900 юанів або 16 тисяч доларів США, в мотор в якій працюватиме в парі з вариаторной трансмісією.
Модифікація Magic_Edition відрізняється не тільки кольоровою гамою інтер'єрного оформлення салону, але і додатковими обважуваннями і деталями екстер'єру кузова при «повному фарші».
Під капотом позашляховика Tiggo_3-Magic_Edition буде встановлений один варіант мотора, він представлений чотирьох циліндровим рядним бензиновим двигуном з робочим об'ємом 1,6 літра здатний видати потужність в 126 коней.
Розкажіть друзям

» Всі новини

.