Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Бід Т6 скоро з

Бід Т6 скоро з
Вже давно помічено, що корпорація BYD не бажає розробляти дизайни своїх моделей. Основний напрямок компанії вважається випуск автомобільної продукції за ліцензією. Китайський бренд BYD випускає клони автомобілів не тільки японських марок. Цього разу компанія замахнулася на баварський авторинок.Немного видозмінений позашляховик преміум сегменту запропонувала своїм шанувальникам компанія BYD. Модель під назвою Т-6 - є на 99% клоном німецької стайні Рorsche, а конкретно моделі Сayenne із запчастин БИД Ф3.
Знаючи наскільки короткий часовий проміжок від розробки концепту до серійної моделі побачити позашляховик T-6 в автомобільних салонах піднебесної, автолюбителі зможуть вже незабаром.
запчастини БИД Ф3

Дані про нову копії

За попередніми даними, ціна китайської новинки оцінюється експертами в залежності від комплектації від 22 до 25 тисяч американських доларів. Про появу псевдо Порше на дорогах України поки інформації нет.Тот самий один відсоток відмінності припав на розроблений італійським ательє салон, не дивлячись на використання німецьких компонентів, він стане простішим. На думку аналітиків автомобільного ринку саме дизайн T-6 є головним аспектом при покупці автомобіля на території країн СНД.
Бод капотом Т-6 буде знаходитися мотор від моделі S-6, об'ємом 2 літри і потужністю 120 кінських сил, як передачі крутного моменту на колісну базу буде використовуватися механічна коробка перемикання передач, але можлива комплектація з автоматом.
Наявність всіляких електронних систем, як завжди на висоті, це одне з позитивних якостей китайських автовиробників.
Взявши до уваги всі перераховані вище технічні особливості автомобіля, китайські дистриб'ютори можуть бути впевненими в популярності даної моделі на вітчизняному ринку. Але не варто забувати, що копія це копія, а оцінити її переваги можна лише провівши тест-драйв.
Розкажіть друзям

» Всі новини

.