Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Компанія FAW тестує новий автомобіль Junpai A50 в Китаї

Компанія FAW тестує новий автомобіль Junpai A50 в Китаї

Китайські ЗМІ працюють безперебійно, і ось в інтернеті вже з'явилися перші знімки поки її не вийшов автомобіля FAW Junpai A50. Планується, що седан буде представлений на автосалоні в Пекіні в квітні, а продажі на китайському автомобільному ринку стартують вже в червні. Точної інформації з приводу ціни автомобіля поки не повідомлялося.

Junpai є дочірнім брендом компанії FAW. Їх перший автомобіль, позашляховик Junpai D60, був запущений у виробництво в жовтні.

FAW Junpai A50

Автомобіль має плавні і одночасно спортивні обриси. Величезні передні фари. Досить сміливий хід дизайнерів – розмістити емблему FAW на капоті, а не на решітці бампера, як зараз модно серед китайських автовиробників. FAW Junpai A50 здається трохи більше, ніж недавно випущений седан FAW Besturn B30. Атомобіль буде випускатися на дочірньому підприємстві Tianjin-FAW – заводі, який знаходиться в місті Тяньцзінь.

Інтер'єр автомобіля виглядає дуже акуратно. При оформленні використано переважно пластик, але виглядає все дуже добре і зі смаком. На панелі управління розташований досить великий екран інформаційно-розважальної панелі і безліч аналогових кнопок управління.

FAW Junpai A50

Новий FAW Junpai A50 буде доступний з двома двигунами: 1,5 літровий потужністю 102 кінських сил з максимальним обертовим моментом в 135 нм; та 1,8 літровий бензиновий агрегат з 139 конячками на борту і максимальним крутним моментом 170 нм. Двигуни будуть поставлятися в парі з п'ятиступінчастою механічною або шестиступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач.

Новина в тему: FAW Besturn В30 вже доступний на китайському авториноку

Розкажіть друзям

» Всі новини

.