Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







На Пекінському автосалоні дебютував новий концепт-кар JAC SC-5

На Пекінському автосалоні дебютував новий концепт-кар JAC SC-5

В цьому році на автосалоні в Пекіні було представлено багато цікавих новинок. У їх числі і новий концепт-кар JAC SC-5. Автомобіль являє собою позашляховик середнього розміру. SC-5 Серійний випуск моделі для китайського автомобільного ринку запланований на кінець 2017 року.

JAC SC-5

Дизайн автомобіля був розроблений підрозділом компанії JAC "Italy Design Center». Виглядає автомобіль дуже добре. Сучасний, підтягнутий, спортивний. В оформленні використано багато хрому, диски виконані з спортивних сплавів, красива велика решітка радіатора, і просто величезні задні фари. Якщо виробнича версія буде виглядати так само, як і концепт-кар, то це буде найкрасивіший з автомобілів JAC. Але навряд чи дизайні залишиться незмінним до кінця 2017 року.

Офіційної інформації з приводу двигунів авто поки не представлено, але можна припустити, що виробнича версія, швидше за все, отримає 1,5 і 2,0 турбо турбо бензинові двигуни потужністю від 150 до 200 кінських сил. Ціна на автомобілі такого розміру зазвичай починається десь близько 150,000 юанів. JAC SC-5 потрапляє в один з найбільш конкурентних сегментів китайського автомобільного ринку.

JAC SC-5

Як не дивно форми хромовані смужки на бампери нового дизайну моди в Китаї, особливо на позашляховиків і кросоверів. ПК5 приєднується до партії. Хромовані смужки, що з'єднують задні ліхтарі вже в моді на деякий час, JAC і йде разом з цим теж. Тим не менш, великі задні ліхтарі повільно, і на щастя, виходить з моди, а от JAC йде проти течії, з величезними одиницями, які доходять майже до середини задньої.

Новина в тему: Новий JAC A60 готовий до запуску на китайський автомобільний ринок

Розкажіть друзям

» Всі новини

.