Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Виробництво китайсько-білоруських автомашин Geely

Виробництво китайсько-білоруських автомашин Geely
Поява нового науково-індустріального центру в державі Білорусь запланований на середину 2015 року. З білоруської сторони висловлюється особлива зацікавленість у наближенні втілення проекту з формування індустріального парку китайсько-білоруського формації. Заяви про це звучали на зустрічах білоруського прем'єр-міністра А.Кобякова з госпослом Китаю в Білорусі паном Цуй Цімін (за даними БЕЛТА).
Мінськ сподівається, що 2015 ознаменується появою на території своєї країни перших реальних конструкцій. Першим будовою з усього плану буде автомобільний завод. Урядовим комітетом країни вже прийнято низку рішень щодо фінансового забезпечення проекту, зокрема виділено кошти на спорудження зовнішніх комунікацій.
каталог запчастин Geely

Перспективи та можливості

Спільний індустріальний парк буде являти собою територіальне утворення індивідуального правового режиму, для гарантовано зручних умов ведення бізнесу. Згідно з концепцією парку, передбачається створення комфортної інфраструктури для ведення бізнесу, значне податкове послаблення для членів проекту на досить тривалий період, постачання всебічним обслуговуванням резидентів інд парку.
У переліку пріоритетних напрямів діяльності - активний розвиток тонкої хімії, а також таких областей, як електронна промисловість, біомедицина, перспективне машинобудування. Також на останній зустрічі сторони обговорили особливості реалізації обопільного проекту щодо виробництва китайсько-білоруських автомашин та запчастин Geely. Сьогодні проект знаходиться у вирішальній фазі, у цьому зв'язку зараз надзвичайно важлива надійна підтримка обох урядів. Так, білоруська сторона розпорядилася направити на виконання цього проекту частку пільгових кредитів, виданих КНР.
Розкажіть друзям

» Всі новини

.