Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Лондон збирається повністю перейти на електричні автобуси BYD

Лондон збирається повністю перейти на електричні автобуси BYD
Заступник мера Лондона з питань транспорту, Валь Шоукросс, відкрив найбільший в Європі флот електричних автобусів, розрахований на обслуговування близько 7 мільйонів чоловік на рік. Це 51 електричний дванадцятиметровий автобус, кожен з яких був побудований у Великобританії в рамках партнерства між компанією BYD і Alexander Dennis Limited (ADL).

 

BYD ADL Enviro200EV

 

Церемонію відкриття відвідав Ванг Чуаньфу, президент і голова BYD. Штаб-квартира корпорації BYD знаходиться в місті Шеньчжень, Китай. Цей південний китайський місто з населенням 11 мільйонів чоловік обслуговує понад 6000 електричних автобусів.

 

Автобуси, представлені у Лондоні, будуть носити назву BYD ADL Enviro200EV. Всі автобуси збиралися в Фолкерке, Шотландія. Легкий алюмінієвий корпус разом з розробленою BYD залізно-фосфатної батареєю дозволяють автобусам 16-годинну зміну без підзарядки.

 

Мер Лондона, Садок Хан, залишив такий коментар з цього приводу: "Дуже важливо, що ми зараз вживаємо заходів для очищення столичного повітря від токсинів. Ми робимо все можливе, щоб запобігти тисячі смертей, викликаних цією проблемою кожен рік. Я виклав всеосяжний план по поліпшенню нашого повітря, і переклад автобусного парку в Лондоні на електричні транспортні засоби буде грати ключову роль в цьому завданні.

 

BYD ADL Enviro200EV

 

Введення такої кількості екологічно чистих автобусів в Лондоні буде сприяти покращенню якості повітря для його жителів. За оцінками експертів таке рішення дозволить скоротити викиди вуглекислого газу на 700 тонн в рік. Це повністю узгоджується з ініціативою уряду Великобританії щодо скорочення викидів парникових газів.

 

Зараз у дослідній експлуатації в Лондоні знаходяться і перші в світі двоповерхові електричні автобуси, теж розроблені компанією BYD. Перші п'ять примірників оперуються управлінням London Metroline. Майбутні версії будуть побудовані в партнерстві з ADL.

 

Компанії BYD і ADL уклали комерційну угоду вартістю £ 2 млрд у ході державного візиту президента Китаю Сі Цзіньпіна у Великобританії в минулому році. Партнерство допоможе забезпечити до 2100 робочих місць в Йоркширі, Шотландії та Південно-Східної Англії.

 

Новина в тему: BYD готує фейсліфтінг для флагманського седана BYD Qin
Розкажіть друзям

» Всі новини

.