Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Авто Виставка в Китаї і запчастини для китайських автомобілів.

Останнім часом китайці активно ввійшли у велику частину світових галузей, вибираючи при цьому найбільш прибуткові та вигідні. Варто відзначити, що до активного входження Піднебесної в пул автовиробників автосалони тут проводилися більш як данина моді, ніж як реально необхідний захід. Однак, із зростанням кількості виробництв та їх якості салони в Китаї стали проводиться набагато частіше і якісніше. Більше того, практично кожен світовий бренд прагне взяти участь в автосалоні Китаю в надії на участь в діленні ринку.

Так в минулому автосалоні в Шеньяні (північно-східна частина країни, провінція Ляонін) взяло участь більше двох сотень підприємств так чи інакше пов'язаних з автомобілебудуванням. Площа приміщень для вміщення всіх бажаючих склала понад 180 000 квадратних метрів, а будівництво та активне використання площ реалізувати не мало робочих місць. Всього, на автосалоні виставлено близько 1000 автомобілів, що плануються до продажу або початку серійного виробництва. Також представлені деякі запчастини для китайських автомобілів, здатні значно підвищити їх якість і довговічність. Подібна практика почала складатися після того, як Китай жорстко заявив про себе, як про виробника якісних автомобілів (бренд Qoros отримав найвищу оцінку безпеки) Крім того, за підрахунками фінансового відділу компанії власника будівлі відвідати виставку прийдуть не менш 550 000 людей, що також принесе в казну провінції пристойні кошти.

Організатори виставки (Корпорація машинобудівної промисловості Китаю і Акціонерна компанія міжнародного автомобільного співробітництва) запланували, що виставка повинна ще більш активно звести виробника і покупця, а також створити нові союзи, між автовиробниками і дати оним можливість поставити на світові та внутрішні ринки найбільш якісні автомобілі та запчастини .

Цього року планується проведення ще кількох виставок різного масштабу, деякі з них будуть з прицілом на ринок, інші більш орієнтовані на пошук партнерів, але всі вони обіцяють крайню зацікавленість споживачів.

Розкажіть друзям

» Всі новини

.