Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Концепт Emgrand Cross! Прообраз майбутнього напрямку автобудування компанії.

Китайці не пропускають жодної виставки, навіть самої скромної для демонстрації власних розробок та активного вивчення розробок конкурентів. В одному зі старих матеріалів, ми розповідали, що на такого роду заходах можна спостерігати весь цікаві команди "дослідників", які активно досліджують і фіксують всі дані щодо нових автомобілів, представленим на автовиставці. Запчастини для Emgrand Cross можна недорого замовити в магазині Asiacentr.

Пропустити таку подію, як Московський автосалон 2014 було б великою помилкою для будь-якого з виробників. Не стала виключенням і компанія Geely, яка не тільки бере участь у виставці, а й привезла з собою три нових серійних моделі, а також новий концепт Emgrand Cross, який є прообразом майбутнього напрямку автобудування компанії.

Запчастини для Emgrand

Крім демонстрації, прибулого для продажів в Росію GC6, що замінив довгожителя Відвідувачам буде продемонстрований оновлений вже, незважаючи ні невщухаючу популярність Emgrand Х7 і новинка в компактному класі - хетчбек GC5.

Як вдалося дізнатися зі спілкування з представником компанії оновлення Emgrand X7 полягає не тільки в обіцяному розширенні лінійки пропонованих двигунів і КПП, але і в змінах екстер'єру і більш істотною опрацюванні інтер'єру.

Поки авто продається тільки з 2,0 літровим двигуном в парі з механічною коробкою, але після виставки в продаж мають надійти і варіації з 1,8 літровим мотором в парі з випущеної зараз КПП і 2,0 літрові авто з АКПП в 6 ступенів.

GC 5 вже представлявся на автосалонах, але минулого разу кузов його був ще в варіації яка не пройшла рестайлінг і в кузові хетчбек. Новий варіант буде доступний і варіації седан, з великою кількістю варіантів двигуна, оновленими екстер'єром та інтер'єром, а також рядом удосконалень, які компанія прийняла на озброєння в останній час. За заявкою компанії, дане авто після кропіткої роботи над ним стало більш конкурентним в своєму класі і має великі перспективи.

Також буде представлений і концепт кар, створений на базі двох успішних реалізацій компанії - Cross Emgrand. Назва його Emgrand Cross. Дебютувало авто на автосалоні в Пекіні на початку цього року. За інформацією, отриманою з офіційних джерел даний автомобіль - уособлення майбутнього компанії. Geely активно перемикає увагу на сегмент автомобілів класу C, як на найбільш перспективні в наступні кілька років.

Розкажіть друзям

» Всі новини

.