Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Китайці готові інвестувати в європейські дороги

Китайський уряд останнім часом тісно співпрацює з урядом ЄС у сфері торгівлі та автомобільної промисловості. Китайці інвестують найбільш перспективні проекти в самих різних галузях і країнах, у тому числі і в ЄС. Цього року інтерес був виявлений до проектів, пов'язаних створенням спільних автомобільних підприємств і дорожнім будівництвом, а саме:
• високошвидкісні залізниці;
• мости і порти на Далекому Сході;
• будівництво автобанів і навіть доріг,.
 
Ця зацікавленість на пряму пов'язана з щорічним збільшенням вантажопотоку між Піднебесної та країнами СНД. Інвестувати китайці готові тільки в будівництво платних доріг, бажаючи заробити не тільки на будівництві, але і після нього отримувати дивіденди, отримання яких можливе лише тільки у разі якщо такі автомобільні траси будуть приносити вагомий дохід.
Китайські підприємці не залежні від фінансової підтримки держави на подібні проекти, вони віддають перевагу у співпраці з приватними інвесторами. Інвестори КНР ніколи не покладалися на підтримку з державного казначейства, інакше в країні досі не було б жодної швидкісної автомагістралі.
Уряд обох країн зробили заяву про те, що початок будови високошвидкісного автомобільного сполучення Пекін вже не за горами. У серйозності даних заяв сумніватися не доводитися.
Розкажіть друзям

» Всі новини

.