Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Нова пропозиція китайського супер бренду - Hawtai Болігер B35

Нова пропозиція китайського супер бренду - Hawtai Болігер B35
З настанням 2015 стартували продажі оригінального нового кросовера Hawtai B35. Так як цей автомобіль не призначений для підкорення бездоріжжя, то вся увага покупців приковує зовнішнє оформлення моделі. А от як раз дизайну-то «китайця» виробники приділили величезну увагу. До виходу Болігер B35 про марку Хавтан було складно сказати щось конкретне. Однак гарне фото автомобіля і бурхливий інтерес світової преси обіцяють новинці величезний успіх на світовому ринку. Запчастини у великій кількості є в магазині азіяцентр.
магазин китаєць

Дизайнерські рішення: екстер'єр

Численні тест-драйви та всілякі випробування все більше зміцнюють думку про гідне походження Hawtai Boliger. Незвичайний дизайн і позитивні відгуки після тест-драйву цього великого кросовера викликають пекуче бажання купити авто. У своїй новинці компанія представила відмінні характеристики і сучасні силові агрегати.
Нічого поганого нечутно і про салон В35. Практично всі тестировщики висловлюють задоволення від поїздки, своє захоплення ергономікою і архітектурою внутрішнього простору. Явно відчувається робота над цією моделлю інших дизайнерів, так як в авто відчуваються мотиви європейського раціоналізму.
Технічні характеристики:
  •  базовий бензиновий турбований двигун 1,8 л з потужністю 160 л. с.;
  •  є варіації з дизельним турбованим двигуном потенціалом 150 л. с. і 2 літрами об'єму;
  •  стандартна МКПП, альтернатива - простий чотирьох діапазонною АКПП;
  •  передній привід.
Сучасний вигляд моделі, навіть незважаючи на китайське походження, явно вказує на чималу вартість автомобіля. Але і тут виробник, так як ціна базової версії цілком вдала і становить менше 334 000 грн у офіційного дилера.
Розкажіть друзям

» Всі новини

.