Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Кросовер JAC S3 - бюджетне творіння з Китаю

Кросовер JAC S3 - бюджетне творіння з Китаю
У 2015 році на вітчизняному ринку з'явиться черговий продукт китайського автопрому - оригінальний і затребуваний в Китаї кросовер JAC S3. Зовнішнє оформлення автомобіля це абсолютна заслуга італійських дизайнерів. Симпатична, досить цікава китайська машина JAC S3 вийшла ще й впізнаваною. Автолюбителям, які прагнуть виділитися в транспортно-дорожньої масі, самобутня новинка обов'язково сподобається. Сподобається і нові запчастини на китайські авто.
запчастини на китайські авто

Що всередині і під капотом? Які запчастини на китайські авто підійдуть на Джак?

Для класичного пятиместного оформлення JAC S3 китайські розробники задіяли матеріали пристойної якості, проте, їх специфічний аромат неможливо не помітити. Комфортність внутрішньої атмосфери в чому забезпечує хороший запас вільного простору. Однак задні сидіння зручністю посадки не відрізняються - аж надто плоскі крісла. Багажний відсік автомобіля може збільшуватися з 640 л до 1340 л.
 
Габарити моделі JAC S3:
  • протяжність - 432,5 см;
  • ширина - 176,5 см;
  • висота - 166,0 см;
  • колісна база у довжину - 256 см;
  • кліренс - 20 см;
  • споряджена маса - 1220 кг.
Оснащений автомобіль сучасним бензиновим 1,5 л движком на 16 клапанів і новими запчастинами на китайські авто. Тяговий агрегат може розвивати потужність в 113 л. с. на 6000 об / хв. Для успішної роботи мотор отримав собі в пару 6-діапазонну МКПП, але як опція доступний безступінчатий варіатор. У базі S3 лежить передньопривідна платформа від J4 JAC. Спереду розташована незалежна підвіска зі стійками «Макферсон». У кормовій зоні встановлена ​​напівзалежна підвіска в яку входять запчастини Чері.
Можливі комплектації новинки поки точно не узгоджені. Вартість JAC S3 теж ще не прозвучала. Багато експертів вважають, що мова піде про суму в 224 000 грн для початкової комплектації. Запчастини на китайські авто Джак ви можете замовити у нас на сайті.
Розкажіть друзям

» Всі новини

.