Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Перші BYD Yuan вже надійшли до китайських дилерів

Перші BYD Yuan вже надійшли до китайських дилерів

Компанія BYD не перестає радувати своїх шанувальників новинами. Новий позашляховик BYD Yuan буде запущений на китайський автомобільний ринок вже в наступному місяці, а поки перші автомобілі прийшли до дилерів BYD в Китаї. Компанія вирішила зателефонувати повний спектр можливих моделей BYD Yuan, в тому числі на бензині і гібридні версії.

Синій автомобіль на фотографіях є бензинової версією. Дизайн трохи занадто нагадує Ford Ecosport, але забарвлення автомобіля двоколірна, і це радує. Чорний пластик над колісними арками візуально збільшує розмір коліс. А рейлінги на даху виглядають дуже зручними і функціональними.

BYD Yuan

За своїми габаритами BYD Yuan також не дуже відрізняється від Ford EcoSport. Розміри BYD Yuan складають 4320/1765/1630 мм, колісна база 2520 мм, А у Ford Ecosport: 4280/1785/1638 мм, з колісною базою 2530 мм

Бензиновий BYD Юань буде доступний з двома чотирициліндровими двигунами: 1,5 в парі з п'ятиступінчастою механічною або шестиступінчастою автоматичною трансмісією, і 1,5 турбо в парі з шестиступінчастою DCT коробкою передач

Гібридна версія буде оснащуватися 1,5-літровим (не турбованим) бензиновим двигуном в парі з двома електромоторами (по одному на кожну вісь, створюючи повнопривідну тягу у автомобіля. Точне характеристики системи, поки невідомі. Але представники BYD стверджують, що діапазон в електричному режимі становитиме від 70 км, і що прискорення від 0 до 100 займе всього 4,9 секунди.

Інтер'єр позашляховика вже набагато менше навіяний EcoSport. В оформленні використано помаранчевий колір, що зараз дуже модно серед китайських автовиробників. На центральній консолі знаходиться сенсорний екран і напхане безліч різних кнопок. Втім, кнопки досить великі, і розібратися з ними, напевно, не складе труднощів.

BYD Yuan

Дуже красиво виглядають литі диски коліс з логотипом BYD в центрі. У подібному ж стилі виконана і кришка запасного колеса. Але виглядає вона просто таки величезною.

Новина в тему: У мережу потрапили фото нового BYD F3

Розкажіть друзям

» Всі новини

.