Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Geely продемонстрували оновлений седан преміум Borui Individual

Geely продемонстрували оновлений седан преміум Borui Individual

Зовсім недавно корпорація Geely продемонструвала громадськості перші знімки рестайлінгової версії седана преміум класу Geely Borui, на деяких ринках також відомого як Geely GC9 - сверхроскошный варіант автомобіля під назвою Geely Borui Individual. Borui Individual дебютує на автосалоні в Пекіні в кінці цього місяця, а запуск моделі на китайський автомобільний ринок, ймовірно, відбудеться незабаром після цього.

Geely Borui Individual

Інтер'єр автомобіля просто захоплює. Заднє сидіння розраховане тільки на двох осіб і реалізовано у вигляді двох капітанських крісел з м'якої шкіри. Сидіння можуть відкидатися в положення «сплячого режиму», і ще вони підігріваються.

Центральний тунелю між кріслами має вставки з темного дерева і обладнаний панелями для управління кондиціонером і інформаційно-розважальною системою. На фото видно, що автомобіль має тільки один екран для пасажирів, але цілком імовірно, клієнт зможе замовити собі додаткові екрани при бажанні.

Geely Borui Individual

Розміри нового Geely Borui Individual залишаться такими ж, як і в оригінальної моделі. Що, втім, і непогано, так як місця в старій версії автомобіля вистачало цілком.

Моторна гамма автомобіля буде представлена двома варіантами, які били доступні також і в старій версії: 1.8-літровий турбо двигун з чотирма циліндрами, потужністю 163л.с. і максимальним обертовим моментом в 285 нм; і 3,5-літровий V6 двигун потужністю 270 конячок і з обертовим моментом в 345нм.

Geely Borui Individual

У 2014 році перша партія автомобілів Geely Borui була розкуплена з феноменальною швидкістю – всього за 77 хвилин. Цікаво, чи зуміє рестайлінгова версія повторити успіх свого попередника?

Новина в тему: Позашляховик Geely Boyue. Частина 2. Дизайн

Розкажіть друзям

» Всі новини

.