Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Седан Great Wall C30 стане електрокаром

Седан Great Wall C30 стане електрокаром

Китайський автовиробник Great Wall Motors найбільше відомий завдяки своїм позашляховикам., найпопулярнішими з яких є представники суб-бренду Haval. Але з усіма ажіотажем навколо позашляховиків Haval можна і забути, щоб забути, що Great Wall Motors досі продають ще й безліч седанів і хетчбеків під брендом Voleex. І щоб якось оживити пам'ять про цих автомобілях, керівництво компанії прийняло зробити електричний варіант популярного седана Great Wall C30, що цілком логічно, враховуючи популярність електричних автомобілів в сучасному автобізнесі.

Ціна на бензиновий C30 починалася від 54.900 юанів і закінчується на позначці в 79.500 юанів.

Great Wall Motors

Автомобіль був представлений тільки з одним варіантом двигуна - 1.5-літровим бензиновим агрегатом потужністю 106 кінських сил. Двигун поставлявся в парі з механічною коробкою передач з п'ятьма швидкостями.

Електромобіль буде рухатися завдяки електродвигуну з 122 конячками на борту. Дуже цікаво, що електричний агрегат буде більш потужним, ніж бензиновий. Напевно, бензиновий варіант седана продається зовсім вже погано. Електрокар буде доступний з двома різними наборами батарей. Один дозволить пройти седану 200 км на одному заряді, інший, більш потужний, розширить доступний діапазон до 260 км. Автовиробник поки не повідомляє ніякої інформації з приводу швидкісних характеристик автомобіля.

бензиновий C30

Так само нічого не відомо про передбачувану вартість седана. Єдина доступна інформація повідомляє про приблизні терміни запуску автомобіля на ринок. Great Wall Motors планує почати продажі електричного C30 у другій половині поточного року

Новина в тему: Новий Haval H7 дебютував на автосалоні в Гуанчжоу

Розкажіть друзям

» Всі новини

.