Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







На ринку Піднебесної з

Кожен , хто сьогодні цікавиться китайськими автовиробниками або виробництвом , а також поставками запчастин для китайських авто знає про марку Qoros , яка минулого року викликала справжній фурор , заробивши 5 зірок в області безпеки . Після попередніх розборів польотів ринком для первинної інтервенції була обрана Словаччина. Ця країна , на думку економічного і маркетингового відділів спільної компанії Qoros найбільш повно відповідає вимогам перспективного ринку для реалізації нових автомобілів.

Як заявив Стефано Вілльянті (керівник відділу продажів ) даний ринок не особливо великий і всього кілька сотень проданих автомобілів зроблять бренд солідним гравцем , а 10 000 проданих авто перетворять його на законодавця моди. Седан від Qoros , який заробив 5 зірок продається в Братиславі з кінця минулого року . Про конкретні цифри продажів поки не йдеться , але після попереднього освоєння ринку Словаччини компанія планує перехід на інші європейські ринки. Поки про те , що саме буде запропоновано цим самим ринкам , як і про те , що це будуть за ринки не йдеться .

На ринку Піднебесної новий бренд займається активним переконання співвітчизників у тому , що й китайські автомобілі можуть бути якісними і безпечні, що абсолютно не просто у сформованій практиці . Для подолання упередженості Qoros планує надавати послуги та сервіс , схожий з ними ж у законодавців світової автомобільної моди.

Таке рішення дуже прихильно було прийнято китайськими автолюбителями , тим більше що ринок просто перенасичений автомобілями і кожна продаж - це невеликий тріумф для інженерів і маркетологів Піднебесної. Залишається сподіватися , що всі задуми компанії будуть втілені в життя повністю і Qoros станемо світовим брендом

Розкажіть друзям

» Всі новини

.