Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







В Китаї стартує виробництво Range Rover Evoque

Легендарний автомобільний бренд з туманного Альбіону Jaguar -Land Rover, який отримав всесвітнє визнання, завдяки випуску надійних і стильних позашляховиком, відкрив перше представництво по виробництву автомобілів за межами території Великобританії. Сучасна конвеєрна лінія була в найкоротші терміни побудована на території Китаю під Шанхаєм в особливій економічній зоні Чаншу. Виробнича потужність нового заводу направлена поки навипуск тільки однієї моделі кросовера Range Rover Evoque.
  • За статистичними даними маркетингового відділу компанії Land Rover, кожна п'ята випущена модель Evoque продається саме в Китаї.
  • За словами генерального директора компанії Jaguar - Land Rover Ральфа Шпета, взявши до уваги незвичайну популярність даної моделі, компанія прийняла рішення налагодити виробництво з випуску цих автомобілів, побудувавши завод на території Китаю.
 
На будівництво нового заводу загальною площею 400 тисяч квадратних метрів у Англійського автовиробника пішло два роки, а витрати склали два мільйони доларів США. На правах повноправного партнера участь в будівництві та запуску нового підприємства прийняла досить відома китайська автомобільна компанія Chery Motors (запчастини Чері).
Розкажіть друзям

» Всі новини

.