Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







В Китаї представлять паркетник Venucia SUV

Наприкінці листопада поточного року, на щорічній автомобільній виставці в провінції Гуанчжоу, відбудеться прем'єра компанії Venucia, вона представить публіці новий позашляховик під назвою SUV.
Venucia дочірній автоконцерн, створений спільними зусиллями китайської автомобільної компанією Dongfeng і японського автовиробника Nissan. Venucia створює автомобілі за доступною ціною.
Продаж паркентіка Venucia SUV стартує в Піднебесній в кінці поточного року. У експертів є припущення, що серійна модель Venucia SUV буде побудована платформі минулого покоління позашляховика Nissan X-Trail, але і не виключається, що деякі модифікації будуть побудовані на платформі від нового покоління Nissan Qasqhai 3.
Новий вседорожник SUV буде представлений з двома атмосферними бензиновими силовими агрегатами:
  • • Рядний мотор з робочим об'ємом 1,6 літра, що працює в парі з безступінчатим варіатором. Потужність двигуна складе 114л / с. Даний тип мотора використовується сьогодні в модельному ряду Nissan Qashqai.
  • • 2,0 літровий мотор з п'яти ступінчастим автоматом або механікою. Максимальна потужність силової установки становить 144 л / с. Даною моделлю двигуна комплектувалося попереднє покоління Nissan X-Trail.
 
Вартість новинки в базовій комплектації стартує з позначки 175.000 юанів (приблизно 20 тисяч доларів США), а ціна за максимальну комплектацію складе 36,9 у.о.
Розкажіть друзям

» Всі новини

.