Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Компанія FAW - перший "дочірні" бренди

Розвиток практично всіх автовиробників Китаю обумовлено широким ринком збуту, який у свою чергу спирається на постійно зростаючу якість продукції при мінімальному зростанні ціни на ону. При цьому компанії не тільки продовжують активно наступати на ринок наявними моделями та брендами, але і виводять на ринок нові бренди, які розробляються на базі наявних потужностей, при цьому володіють безліччю привабливих нововведень і опцій. Одним з гучних брендів такого типу є бренд Qoros, що завоював симпатії багатьох китайських та іноземних автолюбителів високим рівнем безпеки.

По стопах компанії Geely вирішили піти в компанії FAW, яка до цього моменту більше спеціалізувалася на виробництві вантажних автомобілів і запчастин для китайських авто власного і не тільки виробництва. На минулій виставці представник компанії оголосив про запуск Tianjin FAW Xiali AutomobileCo. Ltd нового бренду під назвою Junpai. Нагадаємо, що для FAW це не перші "дочірні" бренди, до цього моменту компанія працює над розвитком запущених раніше Xiali іVita. Після заяви про настільки важливому для компанії факті була представлена ​​перша модель з сирійка новоспеченого бренду, а саме компактний, міський кросовер D60.

Поки можливості заглянути в салон або в основні технічні характеристики не є можливим, проте вже відомо, що в якості силового агрегату для автомобіля буде використовуватися або 1.5 літровий атмосферний, бензиновий мотор в парі з механічною п'ятиступінчастою коробкою, або з 1.8 літровим бензиновим атмосфериків, але вже при 6-ступінчастому автоматі.

Чільної для даного бренду компанією, власне і відповідає за його виведення на ринок є підрозділ компанії FAWGroup - FAW Xiali. Технічно це вже під бренд так сказати, проте керівництво покладає великі надії на нього, оскільки для нього були розроблені деякі новинки, яких немає більше ніде поки.

Розкажіть друзям

» Всі новини

.