Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Електрокар BYD Е5 300 запущений на китайський ринок

Електрокар BYD Е5 300 запущений на китайський ринок

Новий повністю електричний автомобіль BYD e5 300 був запущений на китайському автомобільному ринку. Ціна на авто, з урахуванням всіх субсидій на «екологічні транспортні засоби» починається з 120.800 юанів і закінчується на позначці в 140.800 юанів.

Електрокар BYD E5 300 є, в основному, більш дешевим варіантом автомобіля BYD Qin EV300, який був запущений в той же день. Обидві машини оснащені одним і тим же електродвигуном і мають однаковий розмір.

BYD E5 300

Історія спорідненості цих автомобілів трохи дивна. E5 BYD 300 заснований на базі популярного бензинового седана BYD Sui Rui. BYD Qin EV300 заснований на моделі автомобіля BYD Qin, який, у свою чергу, є гібридною версією ... все того ж седана BYD Sui Rui.

Різниця в ціні обумовлена набагато більш досконалої технологічно начинкою Qin EV300 в той час як BYD e5 300 оснащений досить простим обладнанням за сучасними мірками. Грубо кажучи, Qin EV300 для людей, які хочуть похвалитися, що вони їздять на сучасних технологічних електрокарах, а BYD Е5 300 призначений для людей, які просто хочуть їздити на електричних автомобілях.

Жодних високотехнологічних сенсорних екранів і електронних приладових панелей в автомобілі немає. Все, що потрібно знати, показано на циферблатами.

BYD E5 300

Рухається автомобіль завдяки електромотору, який подає потужність на передні колеса. Вихідна потужність двигуна становить 218 кінських сил, а максимальний обертовий момент досягає 310 нм. Встановлений акумулятор володіє потужністю 48 кВт⋅год. Максимальна швидкість авто – 130 км/год, а максимальний діапазон на одній зарядці – 305 км BYD стверджує, що при середній швидкості 60 км, діапазон може становити 360 км, таким чином намагаючись описати експлуатаційні характеристики в міських умовах.

Новина в тему: Перші BYD Yuan вже надійшли до китайських дилерів

Розкажіть друзям

» Всі новини

.