Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Geely інвестує 2,6 млрд юанів для виробництва електромобілів в Лондоні

Geely інвестує 2,6 млрд юанів для виробництва електромобілів в Лондоні

Корпорація Zhejiang Geely Holding Group збирається інвестувати близько $ 400 млн (2,6 млрд китайських юанів) для розвитку проекту по установі свого електротранспорту в якості таксі у Великобританії. Такі кошти компанії вдалося заробити завдяки випущеним на міжнародний ринок облігацій. Реалізувати масштабні плани китайського автовиробника належить дочірній компанії Geely London Taxi Co.

Geely TX5

Облігації, випущені компанією, є п'ятирічними і мають фіксовану процентну ставку в розмірі 2,75 відсотка в рік. Про це заявили представники Geely минулого тижня.

Надходження від випуску облігацій будуть фінансувати проектування, розробку і виробництво електричної версії популярного у Великобританії автомобіля-таксі TX5.

Електричний TX5 буде представлений громадськості в жовтні в Лондоні. У продаж на туманному Альбіоні автомобіль надійде в кінці 2017. А на ринки інших країн він добереться в 2018 році.

Geely TX5

Лондонське таксі TX5 буде вироблятися на новому заводі в місті Анстей, Англія. У минулому році представники Geely заявили, що інвестує 50 мільйонів фунтів стерлінгів (475 мільйонів юанів), щоб побудувати R&D центр на заводі.

Завод в Анстей може виробляти до 36000 автомобілів в рік, що в 10 разів перевищує річний обсяг виробництва лондонських таксі на існуючому заводі в Ковентрі, Англія. Завод в Ковентрі в даний час будує моделі таксі TX4.

Корпорація Geely придбала лондонські таксі в 2013 році після того, як отримала частку в компанії в 2006 році.

Новина в тему: Geely продемонстрували оновлений седан преміум Borui Individual

Розкажіть друзям

» Всі новини

.