Замовте дзвінок і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом







Новий позашляховик JAC S7 засвітився перед китайськими фоторепортерами

Новий позашляховик JAC S7 засвітився перед китайськими фоторепортерами

Китайським фоторепортерам нарешті вдалося зробити знімки останнього варіанту дазийна нового позашляховика JAC Refine, продовжувача модельного ряду S3 і SC-5. Вдосконалень S7 буде запущений на китайському автомобільному ринку в 4 кварталі та його вартість буде приблизно 150 000 юанів.

JAC Refine S7

Інтер'єр автомобіля виглядає досить свіжо. Красива оббивка червоного кольору, невеликі отвори для вентиляції повітря, безліч блискучих деталей. Сидіння зроблені в стилістиці спортивних автомобілів. Приладова панель повністю цифрова. Подібні дрібнички тепер встановлюють всі китайські автовиробники на свої нові моделі. Ми очікуємо, що через п'ять років або близько того аналогові циферблати більше не будуть встановлюватися на нові автомобілі.

Вдосконалений JAC Refine S7 буде оснащуватися двома двигунами з турбонаддувом. Це може бути 1,5 або 2,0-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами, в залежності від комплектації. Потужність буде подаватися на передні колеса. Трансмісія буде представлена у вигляді шестиступінчастою DCT коробки передач.

JAC Refine S7

На задній частині даху автомобіля розташована антена у вигляді акулячого плавника., Заднє вікно плавно перетікає у спойлер. Задні фари з'єднані хромованою смужкою. Смужка тонший з'єднує габаритні вогні. Рейлінги на даху здаються придатним для використання. Колісні арки з чорного пластику ніби для того, щоб приховати той факт, що занадто малі колеса, для таких розмірів.

Новина в тему: На Пекінському автосалоні дебютував новий концепт-кар JAC SC-5

Розкажіть друзям

» Всі новини

.